30 Nisan 2012 Pazartesi

Sosis Bacaklı Bebek Fil

Birlikte ör etkinliğimizden Sosis Bacaklı Bebek Filimiz :) Birlikte ör Etkinliğimiz başladığı gün beni kemoterapi günümdü, dolayısı ile tam zamanlı olarak öremedim Sosis Bacaklı Bebek Filimi :) Yorumlara ben Pembe bir Sosis Bacaklı Bebek Fil yapmak istediğimiz yazmıştım :) Berilim Pembe renk istiyordu çünkü :)


Herkes Bebek Filleri örmeye başlamıştı ben başlayamamıştım :( Zaten gözleri de yoktu ösem de gözleri olmaığı için yarım kalacaktı :) Ben de gözlerimin gelmesini bekledim :)


Yasemini bebek fili örmüş ve eklemişti hem de PEMBE renkliydi. Rendgini pembe yapması çok hoşuma gitmişti. :) 2-3 gün sonra kargom geldiii... Kargomun içinden sadece gözler çıkmadı. Sizlerinde tahmin edebildiğiniz gibi Yaseminim Canım Papatyam Bebek fili benim kuzuma göndermişti... Kendisine buradan birkez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum :)  Teşekkürler Papatyam :)




Beril Pembe Bebek fili görünce bayıldııı :) benden de gei renkte öremei isteyince bende birtane geri renkte ördüüm :) Şimdilerde Fillerimiz bir dudak dudağa verip iyi anlaşıyorlar bir sıtsıta verip nazlanıyorlar.. :) umarım beğenirsiniz :)

9 yorum:

  1. beğenilmeyecek gibi değiller ki sevgili arkadaşım.ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık şekerim ikiz gibiler...!!!!!!! yaseminimin gönlü için diyecek söz zaten yok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür Ederim Nilgün hanım :) Benim filimi, Yasemin'in ördüğü fil ile aynı görmeniz beni çok mutlu etti :) Onun sayesinde çevremde onun gibi nurlu insanların sayısı her geçen gün artıyor :)

      Sil
  3. "Fillerimiz bir dudak dudağa verip iyi anlaşıyorlar bir sıtsıta verip nazlanıyorlar" demişsin yaaaaa bayıldımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni çok mutlu ettin arkadaşım sağolasın.. bayılmana BAYILDIIIM :)

      Sil
    2. :)) cansın sen yaa... bu arada örgülerimiz arasında fark varmı?

      Sil
    3. :) Asıl sensin CAN :) genişlik olarak biraz daha dar benimkisi ama çok az, uzunlukları aynı olsun diye gövdede 2 sıra, kafada 1 sıra ve bacaklarda da 2 sıra fazla yapmıştım :) uzunlukları aynı bu yüzden :)

      Sil
  4. çok tatlı çok şrin olmuşlar yaaa:)
    ellerine sağlık...
    Bende bu gibi harika çalışmalar yapıcak kadar ustalaşabilicekmiyim acaba :)
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil