23 Nisan 2012 Pazartesi

Sevgi Papatyalarımız :)

Sevgili Yasemin'imin sayesinde, onun başlattığı fırtana ile ördüğüm Papatya tacımız. Ben çiçekleri çok seven birisiyim. Bahar kadınıyım :) İlk olarak Yasemin'in ördüğü saplı papatyaya aşık oldum. O günden beri de Yasemin ile konuşurken ona Papatya diye hitab ediyorum. Bundan sonra onun adı Papatya ve ven ona Papatyam diyeceğim :)



Bu pembe gözlü papatyamız :)

Ben farklı olarak metal ince bir tac kullandım. Tac için ayı bir kılıf ördüm ve geçirdim :) Papatyayı da üzerine diktim. 



Bu da mavi gözlü papatyamız :)
Aslında bu komşumun kızı için ördüğüm tac. beril sadece poz veriyor :) Beril'in tacını görünce hemen kendileri için de istediler ve ben de hemen ördüm :)




Bu iki resimde de (üstteki ve alttaki resim) kuzucuğumum yüzündeki mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim :)



Teşekkürler Yasemin Kale :)

7 yorum:

  1. kızın da, ördüğün taçlar da çok şeker çıkmışlar...ellerine sağlık hayatım...ben yetişemedim örmek için başka işlerim vardı :(((ama sizinkileri görmek de ayrı bir mutluluk...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mine'cim ço teşekkür ederim :) En kısa zamanda sen de ör ve ekle bence, çok zevkli hep birlikte birşeyler yapıp paylaşmak :)

      Sil
  2. İltifatın büyüğü papatyanın mı olsun Beril'in mi karar veremedim,ikisi de bir harika...İkisine de emek harcayan sizi tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  3. canım ben çok teşekkür ederim. berilin,elanın mutluluğu yeter bize:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) herşey kuzularımızın mutluluğu için :) Senin sayende.. :)

      Sil
  4. ikiside çok hoş olmuş resimi kaydediyorum bende yapıcam çok hoşuma gitti.. Ellerine sağlık kusursuz güzel duruyo... Kızında dünya güzeli maşşalllahh.. Rabbim yolunu açık etsin inş..

    YanıtlaSil