18 Nisan 2012 Çarşamba

CAILLOU, PEPEE VE ŞİLA

Hello Kittylerden sonra güzel kuzumun istekleri başladı, ilk önce Şila, sonra Pepee ve Caillou.  Örgü oyuncaklarımı örerken aynı zamanda amigurumi hakkında araştırmalar da yapıyorum, kızım ile birlikte. Benim ile birlikte araştırma yapınca istek listesi de kabarmaya başlamıştı, her gördüğünden isiyordu. Hala istiyor :) benim de ondan bir farkım yok tabii ki her gördüğümü yapmak istiyorum. Sanırım içimdeki çocuk büyümedi, büyümesini de istemiyorum :)




Hayatımın en karanlık zamanında tanıştım Amigurumi ile, benim için hayatın renkleri siyah ve beyazdı. çocuklarımla geçirdiğim zamanlarda renkleniyordu dünyam. Şimdilerde evlatlarım, canlarımdan arta kalan zamanlarda amigurumi ile renklenmeye devam ediyor. Her bir oyuncağımı Sevgi ve neşe ile örüyorum :)



Bu oyuncakların yapılışlarının hepsi www.yaseminkale.com da var yapmak isterseniz iki tık yeterli :)


Bir de başka bir mutluluğumu paylaşmak isterim sizlerle, bu gün kemoterapi günüm, artık sadece 2 haftam kaldı. Sadece 2 Çarşamba daha kenmo terapi için hastaneye gideceiğin inşallah. :) tabii ki tedavim bitmiyor ama en zor, en yıldırıcı kısmı KEMOTERAPİM bitiyor :)

4 yorum:

  1. senin mutluluğun artık benim de mutluluğum oldu hülyacım...rabbim tekrarını göstermesin inş. canım...bu arada ellerine sağlık oyuncaklar harika olmuş:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım Sağolasın, amin canım inşallah Allah kimseler göstermesin...teşekkür ederim canım yavaş yavaş açılacağım bende inşallah.. :)

      Sil
  2. bitiyooo... süper süper süper

    ayyy link vermeyide çözmüşüz:))

    hülyaacım biz büyümeyelim. örelim sevelim sevindirelim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper ki ne süper canıım arkadaşım :)
      yavaş yavaş öğreneceğim bende bu işleri inşallah :)
      aynen vcanım büyümeyeli biz üyürsek yürümez bu iş.. :):)

      Sil